Λίγα λόγια για μας

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1983 και από τότε δραστηριοποιείται στον χώρο του έτοιμου ενδύματος, έχοντας μόνο χονδρική πώληση, με έδρα την Θεσσαλονίκη. 

Αλλάζοντας νομική μορφή και αυξάνοντας τις δραστηριότητές της, το 2000 μετονομάσθηκε σε Promoland. Εισαγωγές από όλο τον κόσμο, αλλά και εξαγωγές (Κύπρο – Γαλλία – Ισπανία – Ελβετία & Βαλκάνια) ήταν και είναι οι βασικές δραστηριότητες της εταιρίας. Παράλληλα με αυτές τις δραστηριότητες αναπτύχθηκε τμήμα διαφήμισης μέσω του έτοιμου ενδύματος, τυπώνοντας και κεντώντας τα ήδη εισαγόμενα ενδύματα μας, αλλά και εκτελώντας εισαγωγές ακόμη και κατασκευές κατ' εντολή των πελατών μας. 

Βασικοί πελάτες της Promoland:

Τα νεανικά καταστήματα casual wear, η τουριστική αγορά στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και διάφορες εταιρίες. Πληθώρα προϊόντων με όμορφα σχέδια και χρώματα, ακολουθώντας την τάση της μόδας, που απευθύνονται όχι μόνο σε άτομα νεαρής ηλικίας, αλλά και σε μεγαλύτερους, που προτιμούν λιτές γραμμές και λειτουργικά ενδύματα. Η εγγύηση για άριστη ποιότητα των προϊόντων, η φινέτσα, καθώς και οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές μαζί με την άμεση εξυπηρέτηση, μας έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των πελατών μας.

Η σειρά των προϊόντων με το Trademark “BUG” ήταν και είναι γνωστή ως τώρα στους πελάτες μας για τα ανδρικά προϊόντα, από την σαιζόν 2003-2004 είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε και γυναικεία σειρά προϊόντων με το Trademark “Pretty bug”, καθώς και παιδική σειρά, αρχικά με προϊόντα βερμούδα - μαγιό, με το trademark SEAFUN.

Σχεδιάστε τα ρούχα σας

Μπορούμε να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να δημιουργήσουν επαγγελματικά σχεδιασμένο, προσαρμοσμένο μάρκετινγκ - στην ποικιλία των προϊόντων που χρειάζονται για να φαίνονται και να αισθάνονται επαγγελματίες.

Οι πελάτες μας μπορούν εύκολα να σχεδιάσουν ένα σχέδιο που μεταφέρει όλη την εικόνα της επιχείρησής τους, ανεξάρτητα από το αν η επιχείρηση στεγάζεται σε κατάστημα, στο διαδίκτυο, σε χώρο ξενοδοχείου ή εν κινήσει.

Εύρος Προϊόντων

Είμαστε σε θέση να εκτυπώσουμε σε ένα μεγάλο εύρος υλικών. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν:

  • Κοντομάνικα Μπλουζάκια
  • Πικέ μπλουζάκια
  • Φούτερ
  • Μπουφάν
  • Καπέλα
  • Μπρελόκ
  • Κονκάρδες
  • Σήματα

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για το τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.